Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Политика за лични данни

Декларация за поверителност

 

За функционирането на своя сайт (http://www.pole-floats.com/) “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДобработва лични данни на физически лица с цел информиране и представяне на своите услуги в сферата на свободната търговия. В процеса на своята дейност“РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДдейства в качеството на Администратор на лични данникато обработва лични данни на физически лица, в качеството им на субекти на лични данни, съгласно Общ регламент за защита на данните Регламент (ЕС) 2016/679 (“ОРЗД”) и българското законодателство в областта на личните данни.

  

ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Какви лични данни събираме

 

При използване на функционалностите на уебсайта от страна на посетителите (субекти на лични данни) в качеството си на Администратор на лични данни “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДобработва следните видове лични данни:

 

Бисквитки (идентификатори на браузъра);

IP адрес;

Две имена;

E-mail адрес;

Телефонен номер;

Държава;

Адреси за доставка

 

В случай на непредоставяне на някои лични данни или предоставяне на некоректни такива, за Администратора на лични данни ще бъде изключително трудно или невъзможно да изпълни необходимите действия за удовлетворяване на субектите на лични данни, използващи функционалностите на уебсайта включително отговаряне на запитвания, провеждане на комуникация относно резервации, предоставяне на допълнителна информация и други.

 

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

 

С цел предоставянето на персонализирани и адекватни услуги чрез нашия уебсайт и нашите продукти,“РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДима нужда от технология за запаметяване и съхраняване на информация за използването им от Вас. Това става с помощта на т.нар. “бисквитки”. Те са малки текстови файлове, съдържащи малки количества информация и се съхраняват на вашия компютър или в паметта на Вашия уеб браузър. След това, Вашият уеб браузър изпраща тези бисквитки обратно към нашия уебсайт при всяко следващо посещение, като помага на сайта да Ви разпознае и съхранява информация за Вашите потребителски предпочитания (посещения, кликове, история на активността). Използването на събраните бисквитки е много ограничено и е свързано с технически цели – подобряване и персонализиране на функционалността на нашия уебсайт и нашите продукти). Информацията, събрана посредством използването на бисквитки, не може да бъде свързана с определено лице. Срокът за съхранение на бисквитките е 5 години съгласно международните стандарти NAI, с които можете да се запознаете на https://www.networkadvertising.org/ .

 

По-подробна информация относно бисквитките и тяхната функционалност можете да откриете наhttps://www.aboutcookies.org/.

 

Посещавайки нашия сайт и регистрирайки се за ползване на нашите продукти, Вие приемате използването на бисквитки по начина, описан в настоящите Условия за използване на бисквитки. Независимо от това, Вие можете да контролирате и управлявате бисквитките по различни начини. Имайте предвид обаче, че премахването или блокирането на бисквитките може да повлияе на използването на нашия уебсайт и нашите продукти, като ограничи достъпа ви до определени функционалности или части от него.

 

Видове бисквитки, които използваме:

 

Необходими бисквитки

 

Тези бисквитки правят възможна коректната работа на нашия уебсайт и нашите продукти, тъй като Ви дават възможност да разглеждате информацията в тях и да използвате техните функции. Например, благодарение на тях Ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език и др.

 

Функционални бисквитки

 

Тези бисквитки ни позволяват да съобразим работата на нашия сайт и на нашите продукти с предпочитанията на нашите посетители и потребители, за да използвате тяхната пълна функционалност, да гледате видеата в него и др. подобни. Тази информация е изцяло анонимна, използва се за много ограничени цели и се съхранява ограничен период от време.

 

Аналитични бисквитки

 

Ние използваме аналитични инструменти, които ни дават възможност да разберем каква е посещаемостта на нашия сайт, лесно ли работят нашите потребители с него и какво ги интересува от неговото съдържание. Събраната чрез тези бисквитки информация се използва изключително и само за статистически цели и няма за цел да бъде използвана за лично идентифициране на потребителите. Ние не получаваме никаква информация за Вашите лични данни. Тези бисквитки ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Аналитичните инструменти се предоставят от Google Analytics и Adobe Analytics и събраната информация за Вашия IP адрес не се свързва с каквато и да е друга информация, съхранявана от Google и Adobe.

 

Бисквитки за прецизно таргетиране

 

Тези бисквитки не съхраняват лична информация, а съдържат само информация за това как сте използвали нашия сайт. Те могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори, за да Ви показват само информация, която е релевантна за Вас. Например, такива са бисквитките на Facebook, Google и др.

Управление на бисквитките

 

Вие можете да контролирате и управлявате бисквитките по различни начини, използвайки Вашия браузър. Имайте предвид, че ако изтриете всички бисквитки, предпочитанията, които сте съхранили също ще бъдат изтрити. За повече информация как да промените настройките на вашия браузър, за да блокирате или филтрирате бисквитки, посетете https://www.aboutcookies.org илиhttp://www.cookiecentral.com.

Ние използваме следните доставчици на услуги и можете да научите повече за техните политики за защита на личните данни и как да се откажете от техните бисквитки, като посетите техните сайтове:

 

Adobe:https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Google Analytics:https://support.google.com/analytics/answer/6004245

 

РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДможе по своя преценка да променя и допълва настоящите Условия за използване на бисквитки по всяко време. В случай на изменение на тези Условия, ние ще посочим датата на промяна и това изменение ще влезе в сила по отношение на Вас и Вашите данни след датата на това изменение или от друга, изрично посочена по-късна дата.

Цел и основание на обработка

 

В качеството си на Администратор на лични данни “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДобработва изброените видове лични данни при използването на уебсайта само и единствено с цел предоставяне на актуална и адекватна информация относно дейността на „РИЗОВ ФЛОАТС“ ООД и представяне на своите услуги в сферата на свободната търговия въз основа изпълнение на своя легитимен интерес (чл. 6 пар. 1 б. е) от ОРЗД).

Получатели на лични данни

 

В качеството си на Администратор на лични данни “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДпредоставя лични данни на физически лица на държавни институции и учреждения само и единствено с цел изпълнение на нормативно задължение съгласно българското и/или европейско законодателство.

 

Понякога записваме част от информацията на наши сървъри или я изпращаме на доставчици на информационни услуги (трети страни) с цел максимално ползотворно и достъпно използване на функционалностите на уебсайта.

 

РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДне дава право на ползване, не продава, не разкрива и не споделя информация (лични данни по смисъла на ОРЗД) за своите посетители на уебсайта с други лица или с несвързани дружества, освен с оглед гореизброените цели на следните доставчици на информационни услуги:

 

 

 

 

 

 

 

 

Срок на съхранение

В качеството си на Администратор на лични данни “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДсъхранява обработваните лични данни в срок до 2 години с оглед предоставяне на качествени услуги и постоянно подобряване на качеството им.

Сигурност на обработване

 

В качеството си на Администратор на лични данни “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДпредприема различни и множество организационни и технически мерки за поддържане на високо ниво на сигурност на обработваните лични данни на физически лица съгласно изискванията на ОРЗД и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

Права на физическите лица (субекти на лични данни)

 

Съгласно изискванията на ОРЗД, “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДв качеството на Администратор на лични данни уведомява всички физически лица, че в качеството им на субект на лични данни имат следните права по отношение на своите лични данни:

 

да получат информация дали се обработват техни лични данни и да получат достъп до данните;

 

да поискат да бъдат коригирани неточни лични данни, свързани с тях;

 

да поискат изтриване на свързаните с тях лични данни в точно определени случаи;

 

да поискат ограничаване на обработването на техни лични данни при определени условия;

 

да получат личните данни, които ги засягат и са предоставени на “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДот тях в подходящ за използване формат;

 

да направят възражение срещу обработване на техни лични данни при определени условия;

 

да възразят да бъдат обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране.

 

Моля да имате предвид, че запитвания за упражняване на права на субектите на данни по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 изпратени по поща или куриер изискват допълнително потвърждаване на самоличността.

Право на жалба до надзорен орган

 

Всяко физическо лице, което смята, че правата му по отношение на личните му данни са нарушени от “РИЗОВ ФЛОАТС“ ООДима право да подаде жалба до 

Комисия за защита на личните данни

с адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2.

Интернет адрес:https://www.cpdp.bg/

Данни за контакт с администратора на лични данни

 

РИЗОВ ФЛОАТС“ ООД, ЕИК 203144157

България

Адрес: гр. София, бул. „Петър Дертлиев“ №42, ет.3, офис 19

Имейл: rizovfloats@abv.bg

Телефон: .+359 888809155

Интернет страница:www.pole-floats.com

 

Данни за връзка с Отговорното лице за защита на данните

Име: Петър Ризов

Адрес: гр. Стара Загора, бул. Славянски № 57

Имейл:privacy.rizovfloats@gmail.com

Адрес: гр. Добрич, бул. „25-ти Септември №49“

 

 

Последно обновена: 23.09.2018г.

 

Свали - 3.3. Форма искания от субекти САЙТ.docx

Нови продукти

  • Цена: €1.99

Най-продавани

  • Цена: €0.08
  • Цена: €0.22
  • Цена: €0.30